Skip to main content

Seminar Programme

Sample Image

Loading
09:30
  1. Orange Sound Room
    30 mins
    • Vintage
10:00
  1. Strawberry room
    60 mins
    • Time out
  2. Shangri-La
    60 mins
    • Vintage
11:00
  1. Quick Break
    Strawberry room
    15 mins
    • Music
11:15
  1. Woodstock Stage
    45 mins
    • Music
12:00
  1. Main Stage
    60 mins
    • Miscellanous
  2. Orange Sound Room
    60 mins
    • Miscellanous
13:00
  1. Lunch Break
    Shangri-La
    120 mins
    • Music
15:00
  1. Woodstock Stage
    30 mins
    • Time out
15:30
  1. Main Stage
    60 mins
    • Vintage
  2. Strawberry room
    60 mins
    • Vintage
16:30
  1. Quick Break
    Orange Sound Room
    15 mins
    • Miscellanous
16:45
09:30
  1. Woodstock Stage
    30 mins
    • Time out
10:00
  1. Woodstock Stage
    60 mins
    • Vintage
11:00
  1. Orange Sound Room
    45 mins
    • Music
11:45
  1. Quick Break
    Orange Sound Room
    15 mins
    • Time out
12:00
  1. Orange Sound Room
    60 mins
    • Music
  2. Orange Sound Room
    60 mins
    • Miscellanous
  3. Shangri-La
    60 mins
    • Time out
13:00
  1. Lunch Break
    Shangri-La
    120 mins
    • Miscellanous
16:00
  1. Strawberry room
    60 mins
    • Vintage
17:15
  1. After Party
    Strawberry room
    285 mins
    • Vintage
09:30
  1. Strawberry room
    30 mins
    • Vintage
10:00
  1. Woodstock Stage
    60 mins
    • Music
11:00
  1. Shangri-La
    60 mins
    • Miscellanous
  2. Strawberry room
    45 mins
    • Music
  3. Orange Sound Room
    45 mins
    • Music
11:45
  1. Quick Break
    Woodstock Stage
    15 mins
    • Music
12:00
  1. Shangri-La
    60 mins
    • Vintage
  2. Orange Sound Room
    60 mins
    • Vintage
  3. Shangri-La
    60 mins
    • Time out
13:00
  1. Lunch Break
    Shangri-La
    120 mins
    • Vintage
  2. Woodstock Stage
    120 mins
    • Music
15:00
  1. Woodstock Stage
    60 mins
    • Vintage
15:30
  1. Shangri-La
    60 mins
    • Vintage
16:30
  1. Orange Sound Room
    45 mins
    • All Day